knikkerbaan voor basketballers

Knikkerbaan voor basketballers

De Harlem Globetrotters hebben een knikkerbaan voor basketballers gemaakt. De knikkerbaan is getest en daarvan is weer een prachtige video van gemaakt!

Harlem Globetrotters

De Harlem Globetrotters is een Amerikaans basketbalteam dat bekendheid heeft verworven met demonstratiewedstrijden. Vanaf de oprichting in 1926 spelen ze vooral om te laten zien wat er mogelijk is aan acties in de sport. Ze zijn grappig, snel en maken van elke wedstrijd een bijzondere show. De Harlem Globertrotters zijn nog steeds actief en geven nog vele shows.

knikkerbaan voor basketballers
Logo van de Harlem Globetrotters. Bron foto: Morfalare (Page des Globetrotters anglaise) [CC BY-SA 3.0] via Wikimedia

Knikkerbaan voor basketballers

Binnenkort staat er weer Globetrotters-wedstrijden op stapel. Deze worden op 3 en 10 maart gespeeld in Atlanta. Ter promotie van deze wedstrijden hebben de Trotters samen met studenten van aan de opleiding industriële vormgeving en van de muziekopleiding Georgia Tech een bijzondere video gemaakt van een knikkerbaan. Een knikkerbaan voor basketballers wel te verstaan. De studenten hebben deze knikkerbaan vanaf nul opgebouwd en  de bijbehorende soundtrack geproduceerd. Deze soundtrack is een trendy versie van het clublied van de Harlem Globetrotters:  Sweet Georgia Brown van kunstfluiter Brother Bones.

Bekijk hieronder de knikkerbaan voor basketballers.

Bekijk meer knikkerbanen.

Bronnen: Harlem Globetrotters,  Wikipedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *