Opmerkelijke Zaken, week 9– 2021

In Opmerkelijke Zaken, week 9– 2021 gaat het over een schouderklopje, een visuele zoekmachine, een afritsbare fietsband en een ventilator op kerosine. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken

Een kat die lekker meedeint op post punk liedjes vind je op Cat Dancingg. Op Blue Monday van New Order is het heel lekker meedansen.

Fabien Cappello maakt prachtige schalen van afgedankt glas. Via Moss and Fog.

Hou je van Blobs, dan is deze blobmixer iets voor jou.

blob

Wendy Carlos legt uit hoe een synthesizer werkt.

Antieke ventilator die werkt op kerosine. De ventilator dateert uit 1845 en werd gemaakt door de East India Company. De ventilator draait op warmte, maar zorgt voor verkoeling.

ReTyre is een fietsband met rits. Een lekke band is eenvoudig te verwisselen. Gewoon de band eraf ritsen en een nieuwe er weer aan ritsen. Bekijk deze afritsbare fietsband op onderstaand filmpje.

Gee jezelf eens een schouderklopje machine

Same Energy is een visuele zoekmachine. Je kunt er terecht voor een zoektocht naar kunst, fotografie, interieur inspiratie en meer.

zoekmachine

Kat neemt een enorme sprong en komt inde armen van baasje terecht.

Kom je uit een honden- of kattenland? Budget Direct Pet Insurance heeft dat uitgevogeld aan de hand van hashtags en geolocatiegegevens op Instagram. Het team analyseerde Instagram-berichten met behulp van de volgende hashtags: #ilovecats, #catloversclub, #catlovers, #ilovedogs, #dogloversclub & #doglovers. De uitkomst van dit onderzoek is op onderstaande kaart. En Nederland blijkt een kattenland te zijn!

David Bowie sokken. Ja ze bestaan echt. Happy Socks heeft de Happy Socks x Bowie Collection gelanceerd. Acht paar sokken met een design dat is geïnspireerd op Bowie’s Ziggy Stardust en Aladdin Sane periode.

David Bowie sokken

Een reclame voor losers die soms geluk hebben. Het is een reclame van telecommunicatiegigant uit de Emiraten Etisalat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *