Opmerkelijke Zaken, week 8 – 2022

In Opmerkelijke Zaken, week 8 – 2022 gaat het over vogels van lego, taart uit de muur, enge insecten en een heel mooi appartement. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken, week 8 – 2022

In het museum van dierbare dingen vind je schitterende stenen, kleurrijke veren, mooie takken en meer. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in het museum of precious things.

Op de walking distance map kun je zien hoever je kan wandelen binnen 10 minuten, een half uurtje of wat dan ook van je huis.

Mooie Russische huizen in de sneeuw vastgelegd door fotograaf Fyodor Savintsev. Meer werk vind je op Instagram. Via Present & Correct

Binnenkort is het zover! Dan vindt het Insect Fear Festival plaats. Vind je vliegende, kruipende en kriebelende insecten eng? Ga dan op zaterdag 26 februari naar Illinois. Of volg het op Facebook

Roy Scholten ontwerpt 50 vogels die in Nederland voorkomen, gedrukt met zetsels opgebouwd uit lego.

Wat een mooi appartement. Het is een ontwerp van Mr Buckley voor een designer van computerspellen in Edinburgh. Via Kekness

appartement
appartement

Fotograaf Dmitry Kokh ontdekte een verlaten huis dat bewoond wordt door ijsberen op Koljoetsjin: een eiland in de Tsjoektsjenzee, die ligt tussen Tsjoekotka en Alaska.

Deze kandelaar lijkt wel gemaakt te zijn van kaarsvet. het is het werk van kunstenaar Keith Simpson. Meer van zijn werk vind je op Instagram account.

Een taartje uit de muur trekken. In Japan kan het!

Time lapse van het hysterische Hollywood. Een groot lichtenfestival op Hollywood Boulevard, de Sunset Strip en de Hollywood Hills.