circustent

Opmerkelijke Zaken, week 7 -2018

Opmerkelijke Zaken, week 7 -2018 gaat het over puitjes knijpen als hobby, kunst met trampoline, verkeersopstoppingen, sushi schoenen, een eendjes voeren meldpunt en meer opmerkelijke zaken.

Opmerkelijke Zaken, week 7 -2018

Deze week hebben de volgende opmerkelijke zaken voor je verzameld.

Er komt een ‘eendjes voeren meldpunt’. Dit meldpunt is een initiatief van het Nederlands Instituut voor Ecologie. Hier kan men doorgeven waar, hoe laat er aan de eenden wordt gevoerd en waar dit voedsel uit bestond. Doel van dit meldpunt om te achterhalen of er niet veel voedingsstoffen in het water komen. Dit kan namelijk zorgen voor overmatige algengroei en dat willen we niet!

De emotionele band tussen mens en hond gaat meer dan 14.000 jaar terug.

Sfyria, is een een taal zonder woorden. Het is een fluittaal. Het is een van de meest bedreigde talen ter wereld: Nog maar een handjevol inwoners in het dorpje Antia op het Griekse eiland Evia communiceren in het ‘Sfyrisch’. Op Soundcloud kun je het Sfyra beluisteren

TomTom heeft locaties met de ergste verkeersopstoppingen op een rijtje gezet.

Doritos komt met vrouwvriendelijke chips. Deze chips zijn minder knapperig. Vrouwen zouden volgens de chipsfabrikant liever beleefd eten in het openbaar. Volgens Doritos willen vrouwen in tegenstelling tot mannen niet hun vingers aflikken en vinden ze het ongepast om kleine gebroken stukjes chips onderin, zo uit de zak in hun mond te gieten.

Puistjes knijpen als hobby… Heerlijk. En zelfs als er geen puistje te bekennen is, dan kun je je toch nog uitleven met de pop it pal kit. Een puistjesknijper kit voor de puistjes en pukkels junk. Te koop voor $19,99 en is er in een donkere en lichte variant.

Deze sushi schoenen zijn om op te eten. Chef Yujia Hu maakt niet alleen schoenen, maar ook andere eetbare fashion. Check zijn Instagram account.

Sushi schoenen
Bron afbeelding: Fubiz

Vladimir Cauchemar is een muzikant uit Rusland. Hij speelt de blokfluit. Kijk naar de bijzondere videoclip die hij heeft gemaakt. Luister en kijk vooral naar ‘Aulos’.

Kunst met trampoline. Dat is eigenlijk waar deze ‘art installation’ van Yoann Bourgeois over gaat. Bekijk de video die van deze trampolinekunst in het Panthéon in Parijs, gemaakt is.

Jerrycan met gezicht

jerrycan met gezicht
Bron afbeelding: Shit Fucktory

De circustent van Donald Trump

circustent
Bron foto: Viral Things 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *