Milhaus

Opmerkelijke Zaken, week 51– 2018

In Opmerkelijke Zaken, week 51– 2018 gaat het over bellen blazen voor gevorderden, krullers, sterke buikspieren en een kinetische klok. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken, lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken

Winkelen op ijs kan in supermarkt Iceland in Stratford in Engeland. In de supermarkt ligt zo’n 250 vierkante meter aan ijs waarop je al schaatsen je boodschappenlijstje kunt afwerken. Op de video hieronder zie je de klanten tussen de schappen heen glijden.

Koningin van de krullers!

Afbeelding via Kleinigkeiten

De Deense kunstenares Nina Saunders vervormt oude meubels tot kunst. Het lijkt of de meubels wegsmelten, ontploffen of uit elkaar barsten

Stukje voor stukje ontneemt Alzheimer jouw geheugen. Campagne van Alzheimer onderzoekscentrum.

Afbeelding via Ad Teachings

Kunstenares Camille Walala heeft het ontwerp geleverd voor een nieuw hotel op Mauritius. Ze ging aan de slag met een kleurenpalet bestaande uit onder meer het blauw van de zee, het geel van de zon, het groen van de fauna die afgewerkt worden met zwart-witte strepen.

Het mysterie van de kraan!

Bellen blazen wordt door Dustin Skye tot een kunst verheven. Bekijk het op onderstaande video.

Een heerlijk kapsel voor de winter.

Drie volwassen broers proberen een oude foto nieuw leven in te plaatsen. Het decor van deze oude kinderfoto is de badkuip!

Milhouse Mussolini Van Houten is de beste vriend van Bart Simpson. Als je Milhouse combineert met Bauhaus, de kunstenaarsopleiding en designstijl, krijg je Milhaus.

Frank ‘Cannonball’ Richards had de sterkste buikspieren ooit. Richard was een fenomeen in de jaren ’20. Hij had een maag van ijzer. Hij kon dreunen op zijn maag hebben van de sterkste bokser ter wereld. Een klap met een voorhamer op zijn buik deed hem niks en hij kon zelfs een kanonskogel tegenhouden met zijn buikspieren. Check het op onderstaande video.

Solstice is een kinetische klok: een klok die van vorm verandert naarmate de tijd verstrijkt. Bekijk de klok hieronder in actie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *