Opmerkelijke Zaken, week 5 – 2020

In Opmerkelijke Zaken, week 5 – 2020 gaat het over een niet bestaande voet, een Zuid Indiaas ritme, rimpels verwijderen en gebreide vlinders. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken

Picular is een kleurentool. Het werkt net als Google. Type een zoekterm in en je krijgt een overzicht met kleuren.

Wil je een foto van een niet bestaande voet? Surf dan naar This foot does not exist.

Heb je een drummer nodig, maar is die even niet voorhanden, gebruik dan de drumbot. Leuk speelgoed!

Fietsen gemaakt van bamboe: Bamboo Bikes.

Handig als je kunt zingen, gitaarspelen en kunt knippen. Bluesbarber Wade Walton kon het allemaal.

Wade Walton from "Give My Poor Heart Ease" (1975)

Born in Mississippi in 1923, Wade Walton chose to pursue a career as a barber instead of a professional musician. He cut hair for over 50 years in Clarksdale and enjoyed providing entertainment for his customers, as seen in this clip filmed by Bill Ferris in 1975.

Geplaatst door Dust-to-Digital op Maandag 3 december 2018

Trimukhi Tala is een ritmische cyclus die bestaat uit een aantal beats. die wordt gebruikt in muziek uit Zuid India. Het gaat als volgt: Clap/ Clap./ Little /Ring /Middle /Clap/ Clap/ Wave/ Clap /Clap/ Wave/. B.C. Manjunath en Konnakkol Somashekar Jois doen het samen voor. Doe het maar eens na….!

Ben je wat ouder en heb je rimpels en wil je eigenlijk rimpelloos door het leven, maar zie je botox niet zitten? Dan is er een oud trucje uit de 12de eeuw dat helpt.

Neem een ​​stinkende iris en haal het sap eruit en smeer ’s avonds je gezicht in met dat sap. Als je ’s morgen wakker wordt, is je huid gezwollen en barst later open. Die gebarsten huid smeer je in met leliewortelzalf. Je kunt je oude gebarsten huid daarna verwijderen. Nu nog een kwestie van je gezicht wassen en voilà.. al je rimpels zijn verdwenen!

rimpels
Afbeelding via Pxfuel

Met deze schoenen heb je geen tas meer nodig. Dit schoeisel is kunst, gemaakt door Nicole McLaughlin. Via Present and Correct.

Max Alexander breit motten en vlinders. Hij heeft er al meer dan 50 ‘nagebreid’. Onlangs heeft hij doodshoofdvlinder gebreid. Die naam van die mot is afgeleid van de op een schedel lijkende vlek op het borststuk. Bekijk het exemplaar van Alexander hieronder. Via Desgin You Trust.

doodshoofdvlinder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *