Opmerkelijke Zaken, week 49 – 2019

In Opmerkelijke Zaken, week 49 – 2019 gaat het over superlelijke interieurs, tutorial knikkerbaan maken, een fietsenstalling gemaakt van fietsframes en de bijzondere vriendschap tussen George en Debbie. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken, week 49 – 2019

Is het verboden om naaktfoto’s van jezelf op je eigen telefoon te bewaren? In North Carolina mag het in ieder geval niet. Daar ben je een viezerik als je naar jezelf kijkt. Lees er meer over op de Guardian.

Met Creepyface kijk je altijd naar het pijltje van je cursor.

In Heerenveen staat een fietsenwerkplaats dat gemaakt is van 600 damesframes. De werkplaats is een oude directiekeet die is omgebouwd tot een werkplaats met daaromheen een ijzeren geraamte dat samengesteld is uit 600 damesfietsrames. Lees meer over deze Cycle Celebration op Vector i.

Op Please Hate These Things staat de allerslechtste interieurideeën verzameld. Om te janken!

Bauhaus is echt overal. Lees er meer over op Google Arts and Culture

Kunstenaar Bernard Pras maakt bijzondere 3D schilderen van plastic afval en andere weggooide zaken. Via Puppies and Flowers.

David Bowie

Spelen met vloeibare kleurtjes kan op deze website.

George is een hond. Hij heeft een vriendin. Dat is Debbie, een klein biggetje.

Daniël de Bruin uit Utrecht laat zien hoe je een knikkerbaan maakt.

Kopenhagen heeft een nieuw metronetwerk. Er zijn 17 nieuwe metrostations en dat betekent dat er duizenden nieuwe reizigers met de metro gaan reizen. Een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ook je ex reist met de metro. Geinige reclame.

Daniel Rozin maakt spiegels. Spiegels zijn kunst waarbij jezelf de hoofdrol speelt. Bekijk hieronder twee video’s. In de eerste zie je zijn tegelspiegels. Ook vind je een video over de PomPom Mirror. Dit is een spiegel, waarbij het glas is vervangen door namaakbont. Ga je voor de spiegel staan dan is jouw silhouet op de spiegel te zien. Bekijk de PomPom Mirror hieronder in actie.

Ter voorbereiding op Kerstmis kun je alvast luisteren naar een kerstliedje… gespeeld op een kam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *