Crocs

Opmerkelijke Zaken, week 42– 2018

In Opmerkelijke Zaken, week 42– 2018 gaat het over  de choreografie van een bokswedstijd, puppies in de strijd tegen tentamenstress, katten met puistjes en een dove rapper. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken, lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken, week 42 – 2018

De gemiddelde mens kan wel 5000 verschillende gezichten kan herkennen en omschrijven. Behalve als je lijdt aan Prosopagnosie.

Het liedje dat een belangrijk rol in je leven speelt kun je terugvinden via the song that defines your life.

Hou je van groen en van van planten in je huis. Check dan deze Instagram accounts. Puur genieten!

Alles wat je wilt weten over wolkenkrabbers vind je op Skyscraperpage.

De Universiteit van Amsterdam heeft eeen nieuw wapen in de strijd tegen tentamenstress. En dat zijn jonge hondjes. De universiteit namelijk haar eerste puppy room. een kamer waar studenten tussen het studeren door kunnen knuffelen met jonge hondjes. Knuffelen met puppies verlaagt het stressniveau. De puppykamer is tijdens komende  tentamenweek open op 22 en 23 oktober er van de UvA mogen maximaal tien studenten tegelijk naar binnen.

Crocs zijn de lulligste schoenen ooit. Tot je deze echt Crocs ziet!

Crocs
Afbeelding via Bits and Pieces

Wil je werken in een supermarkt? Bekijk dan deze Amerikaanse video waarin het winkelpersoneel geconfronteerd wordt met hun eigen hufterigheid en waarin hen ook geleerd wordt hoe je wel vriendelijk met je klanten om kunt gaan. Mooie jaren ’80 video!

Nooit geweten dat katten last kunnen hebben van meeëters. Op onderstaande video wordt uitgelegd waaraan je die puistjes kunt herkennen en hoe je ze kunt verwijderen.

Lal Daggy uit Kenia is doof. Dat weerhoudt hem er niet van om te rappen. Dat doet hij in gebarentaal!

De choreografie van een bokswedstrijd. Sylvester Stallone laat zien hoe hij de wedstrijd voor de film Rocky voorbereid. Hij krijgt ‘dansles’ van Carl Weathers.

An Ode tot India is een prachtige korte film van David Nyk over India met bekende en minderbekende beelden van dit immense land.