webdesign

Opmerkelijke Zaken, week 37 – 2018

In Opmerkelijke Zaken, week 37 – 2018 gaat het over een AirBnB voor zwembaden, meevliegen met vogels, vioolspelen en het web design museum. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken, lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken, week 37 – 2018

Deze week hebben de volgende opmerkelijke zaken voor je verzameld.

Bizarre foto van een dode plant met schoenen!

plant
Afbeelding via: Deep Fried Bits

Swimply is een AirBnB voor zwembaden. Een site waar je dus een zwembad voor een bepaalde periode kunt huren! Er staan jammer genoeg alleen Amerikaanse zwembaden op de site verzameld.

Hoe klinkt het geluid van protest. Op de kaart Protest & Politics kun je op een kaart bekijken welke demonstraties en protestacties er zoal wereldwijd zijn gehouden en kun je op het bijbehorende protestgeluid beluisteren.

Bekijk dit old skool racespelletje. Je kunt het zelf maken van karton, wat ijslollystokjes en wat ander restmateriaal.

Jimi Hendrix trad in 1969 op in Zweden. Er waren destijds beelden van dit concert gemaakt, maar helaas waren die beelden aangtast door de tand des tijds. Gelukkig heeft een knappe kop de film gerestaureerd. Bekijk het concert hieronder.

Gevaarlijk trombonespel!

Meevliegen als een vogel. De video is gemaakt door Christian Moullec die met vogels meevliegt in een microlight. Dat is een ultralicht vliegtuigje.

Manami Ito is een verpleegster en zwemster. Ze speelt ook viool. Dat is heel bijzonder, want ze mist een arm. Ze speelt met een prothese. Bekijk het op de video hieronder

Ben je vaak onderweg en heb je altijd trek in pizza, dan is deze handige pizzapunt tas voor om  je nek dé accessoire. Het ding heet de Pizza Pouch.

pizzapunt tas
Afbeelding via: Toxel

In het Web Design Museum vind je meer dan 900 ontwerpen voor websites uit de periode 1995 tot 2005. Je ziet de trends in de wereld van het webdesign.

webdesign

Bohemian Rhapsody in een wel heel bijzondere uitvoering. En dat het een reclame is, maakt helemaal niet uit!

Maak van je badkuip een waterreservoir met de waterBob. Handig in tijden van noodgevallen! Bekijk de video hieronder.

Optics is een film van Maxim Zhestkov waarin hij speelt met kunstlicht en kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *