gluurders

Opmerkelijke Zaken, week 32 – 2018

In Opmerkelijke Zaken, week 32 – 2018 gaat het over extra zacht toiletpapier, een stoute hond, randland, een harige auto en een UFO fashion queen. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken, lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken, week 32 – 2018

Deze week hebben de volgende opmerkelijke zaken voor je verzameld.

Extra zacht toiletpapier

Zacht toiletpapier
Afbeelding via: Bits and Pieces

Gluurders

gluurders
Afbeelding via Mendel’s Soup

Randland: Over het contrast tussen randstad en platteland. Dit is het them van de eerste editie van Oosting Magazine. Dit is een blad wat ingaat de stad en het land en alles wat ertussen ligt en met veel aandacht voor architectuur, stedenbouw en kunst.

In Japan kun je reizen met de Hello Kitty trein. Het is een hogere snelheidstrein van de West Japan Railway Company en rijdt dagelijks tussen Osaka en Fukuoka. De trein heeft een roze interieur en versierd met afbeeldingen van Hello Kitty en haar vriendjes. Ook een treinreis boeken?

Dans van de suikerfee uit De Notenkraker van Tsjaikovski

Een selfie nemen met je hond is normaliter een ramp, maar daar is wat op gevonden!

Check het overzicht met het meeste populaire speelgoed in de zestiger jaren. In 1960 was dat Etch A Sketch

Hond steelt een GoPro camera

De Italiaanse Maria Lucia Mugno is kapper en dit wil ze uitdragen. Daarom heeft ze haar auto, een Fiat 500, gestoffeerd met haar. Niet alleen de binnenkant maar ook de buitenkant van de auto is bedekt met menselijk haar. Dit haar heeft ze gekocht uit India en ze heeft er al meer dan €80.000 aan uitgegeven. Ze heeft inmiddels het Guinness Wereldrecord op haar naam staan voor voor het bezit van ’s werelds meest harige auto.

Ruth Norman (1900-1993) was de leider van ‘Unarius’, dit was een UFO-cultus die ze samen met haar man Ernest in 1954 had opgericht.

Ruth die bekend was onder de naam Uriel, was niet alleen het boegbeeld van deze cultus, maar was ook een fashion queen en was wereldberoemd vanwege haar prachtige creaties.

ruth norman
Bron afbeelding: Messy Nessy Chic

Video over de bouw van een boomhut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *