Opmerkelijke Zaken, week 31 – 2020

In Opmerkelijke Zaken, week 31 – 2020 gaat het over een zucht, een boekenkast, een doodskist, gekke autogeluiden, bijzondere buitenbeentjes en lelijk design. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken

( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)✌ Wil je ook zo’n tekst emoji maken? Surf dan naar fsymbols.

Eminem en Lou Reed hebben hetzelfde stembereik. Axl Rose kan het allerlaagste zingen en Mariah carey het hoogst. Lees er meer over op Concerthotels.

Thought Maybe is een online verzameling van films die je aan het denken zetten. Ze gaan over onderwerpen die tot denken aanzetten, informeren en inspireren.

Op het Instagram account Ugly Design vind je heel veel … lelijke ontwerpen. Kitsch, smakeloos en over the top. Echt afschuwelijk, doet pijn aan je ogen. Hieronder alvast twee voorproefjes.

View this post on Instagram

Never to long

A post shared by Uglydesign (@uglydesign) on

View this post on Instagram

La crème of heels by @edwin_mohney

A post shared by Uglydesign (@uglydesign) on

En ook dit regenboog haar kan zo inde verzameling van Ugly Design

Een zucht geeft lucht aan een hart vol smart. En je hoeft het niet eens zelf te doen.

Het eerste geprint huis in Europa op Kamp C: het centrum voor duurzaam bouwen en wonen van de provincie Antwerpen.

Deze boekenkast heb je voor het leven en voor lang daarna als je dood bent. Kun je niet meer lezen en wil je eindelijke tussen die 6 planken, dan kan deze kast die is ontworpen door William Warren, worden omgevormd tot een doodskist. Via On the bookshelf.

doodskist
boekenkast

Soms maakt je auto een gek geluid. Dan is er meestal wat mis. Op de website My car makes noise wordt er uitleg bij die gekke geluiden gegeven. Voor onderstaand geluid, is helaas nog geen verklaring.

Charmante personages, uitbundige enthousiastelingen, voortreffelijke excentriekelingen en bijzondere buitenbeentjes zijn verzameld in het BBC archief. Je vindt er Alan Whicker die meer met paarden heeft dan met vrouwen, A.E. Matthews die een hekel heeft aan straatlantaarns en Mary die pijp rookt.

In Search of the Glow is een bijzondere lichtinstallatie die gemaakt is door kunstenaar Ling-Li Tseng voor de 2020 Taiwan Lantern Festival. het is een open houten bolvormige kunstwerk waar LED-verlichting is aangebracht. Sprookjesachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *