slechte films

Opmerkelijke Zaken, week 31 – 2019

In Opmerkelijke Zaken, week 31 – 2019 gaat het over hutjes, konten, bomen, pizza en scherpe messen. Ook wordt er ingegaan op de vraag hoe kunst klinkt. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken, lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken, week 31 – 2019

Wat je ook tekent, het wordt uiteindelijke een dikke…??? Probeer het zelf eens.

Je kunt weer stemmen voor de hut van het jaar. Alle hutjes, schuurtjes en tuinhuizen in Groot Brittannië kunnen meedoen. Lees over de verkiezing van vorig jaar.

Is there a cat in this movie?

Wandel de vier kilometer lange bomenroute in het centrum van Rotterdam. Veel bijzondere bomen die vaak op verrassende plekken staan. Ondanks het bombardement van 1940 passeer je ook een aantal monumentale bomen van soms wel meer dan 100 jaar oud.

Buttsss gaat over konten. Getekende konten in alle soorten en maten. Een oneindindige billenpartij, het achterwerk van een duiker, een zebrakont en veel meer achterwerken. Je kunt de Buttsss gratis downloaden en gebruiken.

Poolside FM is bedacht tijdens een afschuwelijke sombere en regenachtige zomer in Schotland. Om dit verdriet te verdringen is een deze muzikale virtuele vakantie bedacht vol met zonnige en vrolijke klanken.

Poolside FM

Googie architectuur visueel uitgelegd. En lees nog meer over de Googie stijl op Bijzondere Huizen.

Googie
Car wash in Coogie stijl. Bron afbeelding: Cogart Strangehill [CC BY-SA 2.0],via Wikimedia Commons

Het is warm. Dat vindt ook zangeres Bina Mistry. Zijn zingt Hot Hot Hot.

Tina Kraus maakt sprinkhanen, krekels, wandelende takken en andere insecten van papier.

papieren sprinkhaan
Afbeelding via Moss and Fog

Lekker zo’n vos boterham. Ronald Ong heeft ook nog een bananen eend, een oreo zebra, een sinaasappel tijger een meer eetbare diersoorten in de aanbieding.

Ook waterschildpadden houden van pizza. Zie het bewijs op de video.

Op Bad Movies staan heel veel slechte films verzameld. Een super slechte film is Giant Claw uit 1957. Die gaat over een gigantisch klauw die vliegtuigen uit de lucht plukt. De klauw moet worden uitgeschakeld. Wat een avontuur!

slechte films

Scherpe messen verzameling.

Hoe klinkt kunst? Luister naar onderstaande video en je weet het!