biertje

Opmerkelijke Zaken, week 3 -2018

Opmerkelijke Zaken, week 3 -2018 gaat over de langste muurschildering ter wereld, fluitend communiceren, de oorspronkelijke logo’s van grote bedrijven, viertjes tegelijk en meer opmerkelijke zaken.

Opmerkelijke Zaken, week 3 -2018

De allereerste logo’s van grote bedrijven zoals Google, Amazon, Twitter, AirBnB zijn verzameld in het logo archief. Logo’s zien er lekker klunzig uit.

Een hond op de werkvloer, zorgt niet alleen voor  voor minder stress en een betere concentratie, maar ook voor een groei van de omzet.

De FSC Impacttool geeft inzicht in de positieve impact op het gebruik van FSC-gecertificeerd hout.

Luister naar jouw muzikale verjaardag’s Top 100.

De gratis Google Arts & Culture app analyseert je selfie en zoekt je dubbelganger in een museum. De app is er voor iPhone en Android .

Heavy Metal op de ukelele. De Melodicka Bros hebben het nummer B.Y.O.B. van de band System of a Down gecoverde op de ukelele.

In het dorpje Kuşköy in Pontisch Gebergte in het noordoosten van Turkije communiceren de mensen met elkaar op een bijzondere manier. Ze fluiten namelijk naar elkaar. Op de video hieronder zie je hoe de bewoners naar elkaar fluiten.

Ook op het eiland La Gomera praat men een gefloten taal. Dit wordt het ‘Silbo Gomero‘ genoemd.

Tetra is een nieuw soort afwasmachine. Klein, compact en je kunt er doorheen kijken

afwasmachine
Afwasmachine waar je doorheen kunt kijken!

Bekijk het ‘Apple Macintosh Dating Game’ uit 1983. Mitchel Kapor, Fred Gibbons en Bill Gates promoten Apple in de vorm van een dating game.

De geschiedenis van de wereld op video gezet. In iets meer dan 19 minuten wordt je wegwijs gemaakt in de wereld vanaf 200.000 jaar voor Christus tot heden.

De Mexicaanse kunstenaar Enrique Chiu begon in december 2016 met een enorme muurschildering aan de Mexicaanse kant van de Amerikaanse grens. Een kunstzinnig protest tegen de plannen van Trump om een muur tussen Mexico en VS op te trekken. Tot op heden heeft hij in de Playas Tijuana meer dan 1,5 mijl grensafrastering beschilderd met de hulp van Amerikaanse en Mexicaanse kunstenaars. Het doel is om in het Guinness World Record te komen met het record voor de langste muurschildering ter wereld. Op onderstaande video kun je de vorderingen van het kunstwerk ‘Mural de la Hermandad’ bekijken.

En nu een biertje!

biertje
Bron foto: Shitfucktory

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *