Opmerkelijke Zaken, week 27 – 2021

In Opmerkelijke Zaken, week 27 – 2021 gaat het over een hulpmiddel om af te vallen, Japans vuurwerk en twee uur niksdoen wordt een internethit. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken

Hou je van planten, maar vind je het lastig om ze te verzorgen, check dan de site How Many Plants. Een aanrader!

Een bijzondere theepot. Zet hem terug op het vuur en je zult verstelt staan.

My First Sony: een verzameling die te vinden is op M+ Collections.

My First Sony

Een manier om af te vallen om niet meer te te eten. Om te voorkomen dat je toch gaat eten is de DentalSlim Diet Control ontwikkeld. Dit is een hulpmiddel dat door een tandarts wordt bevestigd op het boven- en ondergebit. Het is een magneet die met een paar bouten wordt vergrendeld. De drager van de Dental Slim in staat om hun mond slechts ongeveer 2 millimeter te openen, waardoor je alleen vloeibaar voedsel kunt nuttigen. Je kunt wel praten en ook belemmert het de ademhaling niet. Via Imprabable Research en University of Ontago.

Afbeelding via

Harold Alexander kan fluitspelen en schreeuwen tegelijkertijd. Luister maar naar het nummer Mama Soul uit 1971. Op Soul Music Songs vind je nog veel meer soul met de dwarsfluit in de hoofdrol.

Adem Tranter zette een klein bankje neer op een parkeerplaats. adat mocht niet van de gemeente en het bankje werd verwijderd. De parkeerplaats was alleen bedoeld voor motorvoertuigen. Tranter plaatste daarom een bankje op een motorvoertuig. Probleem opgelost!

Bloemen van vuur: Zo worden de engelstalige advertenties in een negentiende-eeuwse serie catalogusadvertenties voor Japans vuurwerk aangeprezen. De afbeeldingen hieronder laten je zien waarom ze zo werden genoemd. Bron Public Domain Review.

vuurwerk

Twee uur niksdoen is de titel van e een twee uur durende video gemaakt door YouTuber Muhammad Didit. Dat niksdoen is niet zo bijzonder, maar dat je er meer dan 5 miljoen views mee trekt, is wel heel bijzonder. En het wordt nog gekker… Er is zelfs een Wikipedia pagina aan gewijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *