Opmerkelijke Zaken, week 27 – 2019

In Opmerkelijke Zaken, week 27 – 2019 gaat het over ‘gratis deze week’, geborduurde worstjes, koele teenslippers, een slimme tandenborstel en gezellig kinderspeelgoed voor in het zwembad. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken, lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken, week 27 – 2019

Gratis deze week is een rubriek op het blog Geen geld, met elke week de resultaten van een speurtocht naar gratis diensten, spullen waar je niet voor hoeft te betalen, kosteloze adviezen en andere zaken waar je voor noppes gebruik van kunt maken.

Op Perspective.whydobirds zie je alles in perspectief.

Deze lekkere geborduurde worstjes kun je bestellen op Etsy.

geborduurde worstjes
Afbeelding via Brown Paper Bag

Deze stoel is teruggebracht tot het absolute minimum. Alleen het silhouet is er nog. Deze stoel is een ontwerp van Clark Bardsley.

stoel
Afbeelding via Toxel

Kalligrafie met een vork. Yazı Yolcusu laat het zien.

Nooit geweten dat Raspoetin kon zingen. Bekijk het op onderstaande video. Nep natuurlijk!

De Notre Dame moet opnieuw worden opgebouwd. Allerlei knappe koppen zijn aan het bedenken hoe dat moet. Shepard Studio kwam met een bijzondere oplossing. Ze nomen het de Divine Intervention. Het is een knalroze opblaasbaar springkussen dat op het dak van de kathedraal wordt geplaatst.

Het Meisje met de parel van Johannes Vermeer anno nu.

Afbeelding via Sad and Useless

Flat Top doet auditie. Hij kan zingen en dansen. Check het op de video hieronder.

In 1994 besloot de familie Kesharwani in Jabalpur, India, een stuk aan hun huis te bouwen. Maar er stond een gigantische vijgenboom op de plaats van de nieuwe uitbouw. Omhakken zou eeuwig zonde zijn. Daarom besloten ze om boom te integreren in de nieuwe uitbouw. Bekijk op onderstaande video hoe dat er uitziet.

Een vintage car phone ziet er heden ten dage wel een beetje lullig uit. Op Messy Nessy Chic is er een aantal beschreven.

Met deze tandenborstel van designer Amron wordt het spoelen een stuk makkelijker.

Danielle Evans is typograaf en ze schrijft met van alles. Van preibladeren tot snoep en met fruit, shampoo en bloemblaadjes.

Afbeelding via This is Colossal

Voor de hete zomerdagen zijn deze verkoelende teenslippers een uitkomst.

Afbeelding via Bits and Pieces

Gezellig kinderspeelgoed voor in het zwembad! Deze onthoofde zwaan kost slechts $79,-.

onthoofde zwaan

Bevroren zeepbellen zijn net kleine kunstwerken.