collectie wc papier

Opmerkelijke Zaken, week 26 – 2018

In Opmerkelijke Zaken, week 26 – 2018 gaat het over een bloempotkapsel, een bijzondere Uber, een spookhond, piramide van het kapitalistische systeem. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken, lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken, week 26 – 2018

Deze week hebben de volgende opmerkelijke zaken voor je verzameld.

Bekijk de skyline van Londen, 24/7, van zonsopkomst tot zonsondergang.

Spookhond in bad.

spookhond
Afbeelding via Nick Holmes

Ocean Sole maakt van oude en aangespoelde teenslippers, prachtige kunstwerken en gebruiksvoorwerpen. Niet alleen een lust voor het oog en handig in het gebruik,maar  het werk van Ocean Sole draagt ook nog eens bij aan de verminderen van het afvalprobleem aan de kust van Oost Afrika.

De Uber in Noord-Korea. Er kunnen lekker veel mensen mee.

Wakeboarden hoeft echt niet alleen met een wakeboard. Kan ook met een tafel.Bekijk het op onderstaande video.

Mike Parr, een 73-jarige Australische kunstenaar  brengt drie dagen door in container onder het asfalt. Parr vindt zelf dat hij levende wordt begraven. Met deze actie probeert hij aandacht te krijgen voor het “20ste eeuwse totalitair geweld in al zijn vormen”. Op de video hieronder zie je meer over de actie.

De 100 beste video’s aller tijden volgens Thrillist. Onderstaande video staat op nummer 95. Hij leert hoe je  jezelf  een bloempotkapsel moet aanmeten.

Knobs is een You Tube kanaal met alleen maar filmpjes van knoppen en schakelaars. Hieronder al een voorproefje.

Een ware kampioen. En nog zo jong!

Deze illustratie heeft de titel Piramide van het kapitalistische systeem. Het dateert uit 1911 en werd gepubliceerd in de Industrial Worker, een uitgave van de internationale vereniging van fabrieksarbeiders.

kapitalistische systeem
Afbeelding via Futility Closet

Tom Kiefer, een voormalige douanier aan de Amerikaanse grens, maakte foto’s van items die door de douane in beslag. Hij bundelde de items en maakte foto’s van collecties tandenborstels, rozenkransen, zakbijbels, waterflessen, sleutels, veters, scheermessen verzameld, CD’s, condooms, anticonceptiepillen, zonnebrillen. Hieronder een foto van een verzameling in beslag genomen wc papier en toiletrollen.

collectie wc papier
Bron afbeelding: Escape Kit

Deze zeeleeuw houdt er niet van om op de stenen te liggen. Een strandbed is veel lekkerder

Voordat de introductie van de Tom Tom en andere navigatiesystemen, was er de Cassette Navigation. Bekijk hieronder een video uit 1971.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *