Opmerkelijke Zaken, week 21 – 2019

Opmerkelijke Zaken, week 21 – 2019

In Opmerkelijke Zaken, week 21 – 2019 gaat het over gorilla’s in de regen, een beatbox catalogus, voeten, en een slaapliedje voor een baby. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken, lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken, week 21 – 2019

Trump sokken.

Afbeelding via Sad and Useless

Ben je gek op voeten, dan kun je terecht op WikiFeet. Daar vind je heel veel plaatjes van voeten.

voeten
Meer voeten op Wikifeet. Bron afbeelding Pixabay

Wist je dat het erfelijk is bepaald of je van honden houdt en een viervoeter hebt. Dat concluderen wetenschappers aan de Uppsala Universiteit in Zweden in een pas gepubliceerd onderzoek. Nog een feitje over hondenbezitters. Zij worden ouder dan niet-hondenbezitters.

Gorilla’s in de regen. De video hieronder is opgenomen in de Riverbanks Zoo & Garden in Columbia in South Carolina.

Etna is een van de grootste warenhuizen in meubels en accessoires in Brazilië. Etna staat bekend om zijn enorme aanbod en lage prijzen. Ze waren op zoek naar een manieren om om zoveel mogelijk aanbiedingen te laten zien. Caio Beatbox lukt het het om in slechts 1 minuut heel veel producten te promoten. Een beatbox catalogus!

Het kolam tekenen is een Zuid-Indiase volkskunst. HJe vint het in India, Sri Lanka, Maeisië en Thailand. Een kolam wordt niet op papier getekend, maar wordt voor de ingang van woningen aangebracht. Zo’n kolam wordt iedere dag opnieuw aangebracht. Prachtige geometrische vormen! Het beschermt je huis tegen kwade invloeden van buitenaf en brengt voorspoed.

Op zoek naar bijzondere vakantiewoning? De oude tourbus van de Spice Girls is omgebouwd tot AirBnB-verblijf. Wil je naar Londen, Logeer dan in de Spice bus.

Luister naar een slaapliedje voor een baby.

Wist je dat je op een gitaar ook het geluid van andere muziekinstrumenten kunt imiteren. Je kunt een gitaar laten klinken als viool, cello, basgitaar, doedelzak en nog veel meer. Davidlap doet het voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *