toiletrol

Opmerkelijke Zaken, week 18– 2019

In Opmerkelijke Zaken, week 18– 2019 gaat het over transparant hout, ondergrondse huizen, een toilet gadget, dagelijkse ergernissen en een gitaar van snoep. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken, lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken, week 18– 2019

Heb je trek in een hamburger?

Wordt transparant hout het nieuwe glas?

Coober Pedy is een klein stadje in de woestijn in Australië. De inwoners van dit stadje wonen in ondergrondse huizen. Buiten, boven de grond is het veel te warm. Vaak zo rond de 40 a 50 graden. Niet te harden dus. Daarom besloten ze de oude mijnschachten om te bouwen tot echte huizen.

Heerlijk jaren ’70: een bijzondere gadget voor op het toilet, waarbij
het nuttige met het aangename is verenigd: een toiletpapierrolhouder waarbij een radio is ingebouwd.

Bijzondere toiletpapierrolhouder. Afbeelding via Web Urbanist

Perfectly Normal is een korte film van Joris Debeij. Het toont het verhaal van Jordan Kamnitzer die over zijn ervaring vertelt van iemand die aan autisme lijdt

Kung Fu gezien vanuit de lucht. Duizenden studenten doen tegelijkertijd hun oefeningen. Indrukwekkend.

Roken is gezond en zorgt dat je keel niet meer zo kriebelt. En niet onbelangrijk het zorgt ervoor dat je lekker in vorm blijft! Zo dacht men erover in de jaren ’30. Bekijk de reclame van Lucky Strike.

Is er leven op je neus? Als je het antwoord op deze vraag wil weten, kun je het best een bezoekje brengen aan Micropia, het enige microbenmuseum ter wereld.

Niet slurpen als je ‘ja’ zegt in Noord Zweden.

YouTuber Burls Art heeft een Flying V gitaar gemaakt van mega grote snoepjes, de zogenaamd Jawbreaker candies! Ziet er smakelijk uit!

Alle dagelijkse ergernissen in een één video verzameld.


Dit heb je altijd al willen weten: Wat speelt zich af binnenin een afwasmachine?

Dezeklok gebruikt een ei als wijzerplaat. De aanduiding verdwijnt en de nieuwe tijd kan weer op dit ei worden aangebracht.

Opa maakt een bijzonder houten krukje voor kleinkind.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *