Opmerkelijke Zaken, week 16 – 2020

In Opmerkelijke Zaken, week 16 – 2020 gaat het over crisiscatering, een gigantisch roze konijn en katten in de supermarkt. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken

De gratis crisiscatering van Hotspot Hutspot in Rotterdam schiet te hulp als je honger hebt, maar geen geld om iedere dag een fatsoenlijke maaltijd te zetten.

Snel een maaltijd in elkaar zetten? Bekijk dan deze video met 41 trucs.

In 2005 bouwden leden van de Weense kunstgroep Gelitin een massief, roze, gevulde haas op de helling van een berg. De haas, die vaak Pink Rabbit werd genoemd was 60 meter lang en 6 meter hoog. Het kunstenaarscollectief vonden dat het een kunstwerk was om op te klimmen en overheen te lopen. De verwachting dat de de Pink Rabbit in 2025 helemaal ontbonden zou zijn, maar dat gebeurde als in 2016.

Door niets te doen aan marketing en reclame, kan nog wel eens de beste reclame zijn. Zo deed de Crystal Corner Bar al 22 jaar niets meer aan de website Die ziet er nog net zo uit als in 1998. En daardoor staat de bar nu weer in de belangstelling. Nu is de kroeg nog even dicht, maar na de coronacrisis kun je er weer terecht.

Werk je thuis en mis je je collega’s en je kantoor? Check dan I Miss The Office.

 I Miss The Office

Katten in de supermarkt. Er is een heel Instagram account aan gewijd: Bodega Cats of Instagram. Soms moet je wel goed kijken, maar er staat echt een kat op de foto. Via Design You Trust.

Katten in de supermarkt
Kat in de supermarkt

Een bijna vier uur durende reclame voor het automerk Audi. In deze coronatijden kan het. Zo kan je namelijk een mooie rit maken door het uit platteland van New South Wales.

Er zijn onlangs 7 nieuwe exemplaren van de peacock spider, of zoals in het Nederlands: de pauwspin, ontdekt. De 22-jarige Joseph Schubert die als onderzoeker bij Victoria Muscuem in Australië werkt, heeft deze 7 spinnen een naam gegeven

Donie Anderson, een boer uit Ierland, knipt zijn eigen haren. Het is een klusje van niets. In 4 minuten is het gepiept.

It's a great day for it!For all licensing inquiries please contact licensing@storyful.com#QuarantineHaircut

Geplaatst door Donie Anderson op Woensdag 8 april 2020