volkswagenbus

Opmerkelijke Zaken, week 14 – 2019

In Opmerkelijke Zaken, week 14 – 2019 gaat het over een zwarte kip, advies van Lemmy, een Volkswagenbusje en horror recepten. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken, lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken, week 14 – 2019

Niet alles wat Google doet, wordt een succes. Op Killed by Google zie een overzicht van dode Google producten en diensten die het bedrijf aan de wilgen heeft gehangen.

De muur van Trump wordt aangevuld met kaas. Kunstenaar Cosimo Cavallaro, die zelf ook een Mexicaanse migrant is, bouwt langs de grens van Mexico en de V.S. een muur van Cotija kaas. Hij heeft nog wel wat geld nodig. Je kunt hem helpen via Go Fund Me.

Luister naar One Way or Another (Cat Edition): Een cover van de Blondie hit uit 1978.

De Ayam Cemani is kippensoort uit Indonesië. Ze hebben een dominant gen dat hyperpigmentatie veroorzaakt, waardoor de kip volledig zwart wordt, inclusief veren, snavel en inwendige organen. De eitjes zijn niet zwart. Bekijk hieronder een filmpje van een Ayam Cemani kuikentje dat uit eht ei komt.

Lemmy van Motörhead geeft advies aan een Afrikaans-Amerikaans jochie dat gepest wordt omdat hij van metal houdt.

Should you be penalized for giving people joy? Screw ’em. Do what you want.

De officiële naam van de Volkswagen Kever is Typ 1 en de het Volkwagenbusje, de Transporter wordt binnen het bedrijf de Typ 2 genoemd. Maar wat krijg je als je Typ1 en Typ met elkaar verenigt? Je ziet het op onderstaande foto.

volkswagenbus
Afbeelding via Design You Trust, Vintag.es

Een saai dagje op kantoor kan je wat aangenamer maken met een balspelletje.

Griezelig koken kan met The Homicidal Homemaker. Dit is de website van Kaci. Zij houdt van horror en koken en heeft enge en angstaanjagende recepten op een rijtje gezet voor de heerlijkste gerechten. Zombie finger food bijvoorbeeld. Om je vingers bij af te likken!

Geen horror recepten, maar anatomische gerechten vind je op de site Deviant Desserts. Katherine Dey bakt hersentaart, chocoladetanden en meer van dergelijke gebakjes. Hieronder een filmpje over haar gerechten.

Op Vashon Island in Washington heeft een dennenboom langzaam een ​​fiets verzwolgen. De sheriff Don Puz zegt dat hij zijn fiets ergens in 1954 of 1955 is kwijtgeraakt. Waarschijnlijk is het deze fiets die nu een paar meter hoog in de boom hangt.

fiets in boom
Fiets verzwolgen door boom. Afbeelding via True Strange

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *