Opmerkelijke Zaken, week 14-2018

In Opmerkelijke Zaken, week 14-2018 gaat het over de vriendschap tussen mens en hommel, over een T-shirt dat niet naar zweet gaat stinken, over auto’s die bij huizen passen, schuilplaatsen in huis en meer opmerkelijke zaken.

Opmerkelijke Zaken, week 14-2018

Deze week hebben de volgende opmerkelijke zaken voor je verzameld.

Labfresh is een startup uit Amsterdam heeft een T-shirt op de markt gebracht dat niet naar zweet gaat stinken en waarop je zweetvlekken niet kunt zien. Bovendien is de stof van het shirt vochtafstotend, waardoor zelfs ketchup of rode bietensap er niet aan zouden blijven hechten.

Fiona Presly redde een hommelkoningin en sloot een bijzondere vriendschap met dit dier.

Op Bomb Blast kun je zien wat er voor schade ontstaat als jouw stad het slachtoffer is van een nucleaire aanval. Afschuwelijk!

De meest verschrikkelijke dingen die te koop zijn, zijn verzameld op The Worst Things For Sale. Wat denk je bijvoorbeeld van kamelenvet, koffie voor zwangere vrouwen en een bierblikjeshouder voor onder de douche.

Een banaan stond model voor deze stoel. De stoel heet de Zjedzony Chair, wat zoveel betekent als de banaan stoel. het ontwerp is van WamHousE uit Polen.

banaan stoel
Bron afbeelding: Toxels

Cars Matching Homes. Auto’s die prachtig bij huizen passen.

cars matching homes

De 19-jarige Brea heeft een vreemde verslaving. Ze houdt ervan om zand te eten. Ze verzamelt zand uit zandbakken, parken en het strand. Ze is gek op het geknars van zand tussen haar tanden.

Nieuwe trend in Japan: van aluminium folie glimmende aluminium ballen maken.

Ook uit Japan en ook van aluminium folie gemaakt, is dit keukenmes

Geheime kamers en stiekeme schuilplaatsen.

John Collins, beter bekend als ‘The Paper Airplane Guy’, vouwt de beste papieren vliegtuigjes te wereld. Op de video hieronder zie je een korte cursus papieren vliegtuigen vouwen.

Het kleureninstituut Pantone en online wijnhandelaar Laithwaite’s Wine uit Engeland hebben samen de ​​nieuwe kleur English Sparkling geïntroduceerd. Dit is een off-white crèmekleur. De kleur is nu wereldwijd beschikbaar voor websites en kan als verf gekocht worden.

English Sparkling
English Sparkling is de nieuwe kleur van Pantone. Bron afbeelding: Horeca Trends

Restauratie van een slagersmes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *