schrijven met bomen

Opmerkelijke Zaken, week 10 – 2019

In Opmerkelijke Zaken, week 10 – 2019 gaat het over de muzikaliteit van Donald Trump, over een aardappelkelder, over spaties en koppeltekens en over schrijven met bomen. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken, lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken, week 10 – 2019

Quiz: spaties en koppeltekens: Wanneer schrijf je een woord aan elkaar?

Slechte verkooptechnieken hebben sommige makelaars toch.

Afbeelding via: Terrible Real Estate Agent Photos

Helemaal vergeten. Het was afgelopen 26 februari Wereld Pistache Dag. Wist je dat deze noot ook wel de pimpernoot wordt genoemd. En hoe maak je die dingen nu het makkelijkst open?


Te flauw voor woorden en daarom zo ontzettend leuk: Fart Trek: een wedstrijd scheten laten. Wie is de winnaar: Kirk, Spock, McCoy of Ensign Garrovick? Bekijk het zelf op onderstaande video.

En nog eentje…

Het dagblad Libération vertelt het verhaal van de arbeiders, boeren en opstandelingen van Parijs. Dat hebben ze gedaan in een historische kaart waarin hun verhaal in de periode 1830 tot 1980 in beeld is gebracht. Bekijk Populair Paris.

Dat Trump muzikaal is, dat wisten we al. Maar dat zo muzikaal als op deze video. Hij speelt niet alleen mondharmonica, de tuba, accordeon en zelfs gitaar.

De vrouw van Levon Arakelyan uit Arinj, Armenië wilde een ​​aardappelkelder. Levon groef er eentje, maar kon niet stoppen en bleef 23 jaar graven. Hij overleed in 2008 en toen bleek dat hij een netwerk van kamers, trappen en gangen had gegraven. Tegenwoordig is het een museum en geeft zijn weduwe Tosya er rondleidingen. Lees er meer over op Bijzondere Huizen en bekijk de video hieronder

Papegaai praat met Alexa.

Schijnt een trend te zijn op Etsy. Gehaakte tank pantoffels.

Afbeelding via Design You Trust

De baby is oud genoeg en mag nu op zichzelf de wereld verkennen. Bekijk het in de documentaire Releasing a baby into the wild.

Schrijven met bomen. Dat kan met het New York Tree Alphabet.

schrijven met bomen
Bron afbeelding via Swiss Miss

Stop-Motion animator Kevin Parry maakt de patronen in fruit en groente zichtbaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *