Opmerkelijke Zaken, week 1 – 2021

In Opmerkelijke Zaken, week 1 – 2021 gaat het over stokbrood uit Parijs, het geluid van chips, gillende motoren en oneindige bassolo. Dit en nog veel meer opmerkelijke zaken lees je in onderstaand artikel.

Opmerkelijke Zaken

Waar in Parijs kun je terecht voor het allerlekkerste stokbrood? Op Meilleures Baguettes de Paris kun je het zien.

In deze coronacrisis is het is heel veilig vliegen met Alaska Airlines: mondkapjes, handen wassen en alles voor de safety.

De Keyboard Cat zorgt voor een muzikaal begin van 2021!

Op de site Jesus Everywhere zie je dat Jezus echter overal is: Op de skipiste, in het restaurant, in de keuken op de trouwerij. De maker van de site heeft Jezus op elke mogelijk locatie in gephotoshopt. Via Sad and Useless.

Jezus is overal

Het resultaat van de Sweet Caroline Singalong

Alles wordt onderzocht, zo ook de knapperigheid van aardappelchips. Een belangrijk aspect van knapperigheid is het geluid dat chips produceren als je erin bijt. De deelnemers aan het experiment vonden chips knapperiger als frisser als het gekraak harder klinkt of wanneer , de hoge tonen harder klinken. Dit chipsonderzoek is dus een duidelijk voorbeeld van dat het geluid wat voedsel maakt, van belang is bij hoe we voedsel ervaren.

Luister hieronder 10 uur lang naar het gekraak van knapperige chips.

Hou je van de klank van de basgitaar? Dan is je helemaal los op YouTube. Daar is een filmpje te vinden van een ​​oneindige bassolo. Een bassolo die echt nooit ophoudt. Deze eeuwigdurende bassolo is ingespeeld door Adam Neely en met behulp van kunstmatige intelligentie door Dadabots tot in de eeuwigheid te beluisteren. Via Basgitaar Shop.

Een gillende motor als muziekinstrument? Kan prima, luister maar.

Het lijkt of de poppetjes de trap oplopen er er weer afspringen. Maar het is niet zo, het is een optische illusie. De poppetjes en de trap bewegen niet. het plaatje verandert alleen van kleur.

Regisseur David Lynch vertelt over zijn dagelijkse gewoonten. Volgens Lynch zijn dagelijkse gewoonten goed voor het creatieve proces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *