Prince worden: Lees dan Becoming Prince

Ook Prince worden? Op Becoming Prince wordt je rondgeleid door het leven van Prince aan de hand van diverse locaties in zijn stad Minneapolis.

Wil je Prince worden?

Becoming Prince is een project van The Prince Estate en laat het is het vroege muzikale leven van Prince zien aan de hand van de stad die hem heeft gevormd: Minneapolis. Wil je ook een ‘Prince’ worden en weten wie Prince is, dan moet je weten waar hij vandaan komt. Minneapolis is de stad waar hij woonde en waar de studio’s van Paisley Park zich bevinden.

Becoming Prince

Becoming Prince bestaat uit twee delen. Er is een kaart en er is het verhaal. Beide delen hangen samen en zijn niet los van elkaar te zien. Via audio-opnames, foto’s en archieven word je rondgeleid langs plaatsen waar Prince heeft gestudeerd, gewoond of gespeeld.

Prince worden

Tourkaart voor elke fan

Becoming Prince is een tourkaart voor elke fan! Check het zelf op Becoming Prince en luister hieronder naar een opname uit 1977 getiteld Instrumental nº 1 en Got To Be Something Here van de Lewis Conection uit 1979 waar hij het achtergrondkoortje zat en de gitaar speelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *