drone uit de lucht halen

Drone uit de lucht halen: Check deze bijzondere manieren!

Mag je een drone uit de lucht halen met een luchtbuks? Soms voel je je zo in je privacy aangetast dat iemand anders naar je zit te gluren via een drone, dat je dat ding wel uit de lucht wil trekken!

Drone uit de lucht schieten

In mei dit jaar schoot een jongen een drone uit de lucht met een luchtbuks. De drone overleefde het niet! De drone-eigenaar, de buurman, vloog met een drone met camera boven de tuin. De jongen werd pissing en voelde zich zó in zijn privacy aangetast dat hij met een luchtbuks vanuit het raam van zijn ouderlijke woning op de drone schoot. De jongen was een goede schutter want hij raakte de drone. De drone ging stuk. Maar wie zat er nou fout aansprakelijk? Schieten mag niet, maar gluren is ook niet toegestaan. Volgens de rechter zaten schutter en drone-eigenaar alle twee fout . Het grondrecht ‘privacy’ als het grondrecht ‘eigendom’ wegen volgens de rechter even zwaar wegen. De een is even schuldig als de ander. Knap staaltje polderrechtspraak!

drone uit de lucht halen

Drone Down!

Er zijn andere manieren om een drone uit de lucht te halen. Schieten is zo ordinair. Daarom hebben we een aantal filmpjes op een rijtje gezet met bijzondere manieren om een drone uit de lucht te halen. Drone Down… Vette pech!

Drone uit de lucht halen op een heel bijzondere manier

Als je een hond hebt, is het makkelijk! Laat gewoon je viervoeter het vuile werk doen. Ook kun je een drone uit de lucht halen door roofvogels in te zetten, een ram de drone te laten rammen. Ook chimpansees en Siberische tijgers zijn goed toegerust om een drone uit de lucht te trekken. En wist je dat het zelfs mogelijk is om een drone uit de lucht te fietsen of om het ding uit de lucht te meppen met een baseball bat. Bekijk hieronder bijzondere  manieren hoe je een drone uit de lucht kunt halen.

https://youtu.be/uhGv4J8idKg

Check meer berichten die gaan over drones.

Bron: Iusmentis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *