bevroren verf

Kunst, kleur en bevroren verf

Annette Labedzki houdt van kunst, kleur en bevroren verf. Deze ingrediënten heeft ze dan ook op haar You Tube kanaal samengebracht. Ze mengt alles lekker door elkaar en het wordt een lekkere bontgekleurde rommel!

Verf en kleur

Annette Labedzki is een kunstenares uit Canada die zich heeft gespecialiseerd in abstract figuratieve kunst. Haar schilderijen hebben iets weg van die van Herman Brood. Op You Tube heeft vel video’s geplaatst van verf in diverse kleuren die ze lekker door elkaar aan het smeren is met een paletmes. Je blijft ernaar kijken. En eigenlijk weet je niet waarom. Het ziet er gewoon heerlijk gekleurd uit. Bekijk deze video maar eens.

Bevroren verf

Naast dit geklieder werkt ze ook met bevroren verf. Ze maakt malletjes waarin ze de verf giet en dan laat bevriezen, waardoor er een klein beeldhouwwerkje ontstaat. Daarna gaat ze weer kliederen en maakt ze dit beeldhouwwerkje kapot en mengt de verf tot één geheel.Waarom dat weet niemand.  Op haar Yu Tube kanaal heeft ze een special afspeellijst over  bevroren verf. Bijna 200 video’s heeft ze op deze lijst verzameld. Om je een indruk te geven, hebben we er hieronder 3 geplaatst.

Er is ook een Instagram account met maar liefst 876.000 volgers. Populair is de bevroren verf kunst dus wel!

Lees meer over kleur en over verf.

Bronnen: CBC Pop Sugar, Right This Minute

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *