weerbericht poster

Interactieve weerbericht poster voor aan de muur

Geen Buienrader, of weerman of vrouw, maar een weerbericht poster die laat zien of het gaat regenen of dat de zon gaat schijnen. Informatief en mooi aan de muur.

Weerbericht poster

De poster is bedacht door het Australische startup Typified. Het is een combinatie van oude en nieuwe media. Enerzijds is het een zeefdruk met inkt op papier. Anderzijds update de poster zichzelf steeds met de actuele weersverwachtingen. De poster ziet eruit als een doodgewone poster, maar toont het actuele weerbericht met zogenaamde smart ink. Met behulp van een kleine computer aan de achterkant en een Wi-Fi-verbinding wordt het lokale weerbericht getoond. Op de video zie je de weerbericht poster in actie.

Eenvoudig design

De poster is lekker simpel vorm gegeven. Per dag zie je vier tijdstippen van met daarachter de weersvoorspelling Gaat het regenen of schijnt de zon?

Weather poster

Het idee van de Weather Poster werd gelanceerd op Kickstarter. Je kunt nog steeds meedoen en op deze manier dit ‘weerbericht voor aan de muur’ bemachtigen. Je betaald er zo’n 120 euro voor en ieder jaar moet je 6 euro betalen om de weerberichten te kunnen ontvangen.

weerbericht poster

Meer weten? Volg Typified op Facebook.

Bronnen: Bright, Emerce,Mixed Grill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *