Lucht uit Amsterdam

Lucht uit Amsterdam

Air from Amsterdam is gebottelde lucht uit Amsterdam! Het is te koop onder de naam Air from Amsterdam. Op deze manier kun je al ruikend herinneringen ophalen aan je bezoek aan de hoofdstad.

Amsterdamse lucht

Air from Amsterdam is een startup dat twee soorten Amsterdamse lucht verkoopt. De eerste soort is Pure Unfiltered City Air. Deze lucht is verzameld met behulp van drones die boven de grachtgordel vlogen. De andere soort is de Distinct City Smell. In dit flesje vind je de karakteristieke Amsterdamse geur. Op onderstaande video kun je zien hoe de beste Amsterdamse lucht wordt verzameld.

De flesjes met lucht uit Amsterdam kosten €15,- per stuk en bevatten 0,5 liter lucht. Alle flesjes zijn weer anders en de oplage is beperkt.

Meer uit Amsterdam

Als je deze Amsterdamse lucht cadeau doet, doe er dan ook gelijk een flesje Eau d’Amsterdam bij. Dit flesje is gevuld met de geur van de iep. Groene parfum uit het historische centrum van de stad. Voor €58,- heb je wereld erfgoed in een flesje. Jammer genoeg is het Amsterdams grachtenwater niet meer te verkrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *