opblaasbare broek

Afvallen met opblaasbare broek

Klinkt gek, maar in de jaren ’70 was het een hype: afvallen met een opblaasbare broek. Ziet er niet uit, zit voor geen meter, maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden!

opblaasbare broek
Afvallen met opblaasbare broek… ziet er niet uit!

Opblaasbare broek

We willen allemaal afvallen, maar we willen het er het liefst zo weinig mogelijk voor doen… of laten. Dat geldt niet alleen in 2017, maar ook in de ’70 jaren vocht met al tegen de kilo’s en bedacht men daar slimme trucs en gadgets voor. Zo ook de opblaasbare broek!

opblaasbare broek
De Air Jeans kostte slechts $9.88!

Lekker zweten

Het idee van deze ‘Air Shorts’ was eenvoudig. Doe deze korte broek aan, blaas hem op en alleen door het dragen val je af. Je zweet je namelijk gek. Bovendien krijg je al ‘broekdragende’ een massage omdat er lucht stroomt door de luchtzakjes die in de broek aangebracht zijn. Deze broek had vele namen. Naast Air Shorts was deze broek ook bekend als ‘Air Jeans’, ‘Sauna Suits’ en ‘Trim Jeans’. Monty Python weidde er zelfs een sketch aan genaamd ‘Trim Jean Theater’. Bekijk de sketch hieronder

Het grote nadeel van de opblaasbare broek

Het nadeel van de broek was dat je het vreselijk warm kreeg. En het ding was helemaal niet prettig om te dragen. Maar het belangrijkste nadeel was dat je er eigenlijk helemaal niet van afviel. Afvallen door zweten blijkt helemaal niet te werken. Je verliest er alleen heel veel vocht door!

Er zijn wel meer bijzondere trends. Bekijk bijvoorbeeld een het bericht over het Amasunzu kapsel.

Bronnen: FlashbakKitschatron, Messy Nessy Chic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *