Hoofd Kattenzorg

Bijzondere vacature: Hoofd Kattenzorg

Het stadje Zelenogradsk in Rusland is op zoek naar een Hoofd Kattenzorg om voor de 70 zwerfkatten te zorgen die deze gemeente rijk is.

Kattenminnend stadje

Zelenogradsk is een kattenminnend stadje. In de voormalige watertoren is een kattenmuseum gevestigd en op het dorpsplein vind je een kattenstandbeeld. Je vindt er sowieso heel veel kunstwerken die gewijd zijn aan de kat. Van muurschilderingen tot sculpturen. Het is echt een stad van kattenliefhebbers. Niet zo gek dat zelfs de zwerfkatten in de watten worden gelegd.

Hoofd Kattenzorg
Bron afbeelding: Maxpixel

Hoofd Kattenzorg

Zelenogradsk was op zoek naar een Hoofd Kattenzorg om voor de 70 zwerfkatten te zorgen. De dieren leven dan wel buiten en hebben geen baasje, maar dat betekent niet dat ze aan hun lot moeten worden overgelaten. Ze moeten wel goed verzorgd moeten worden. Er was veel belangstelling voor de vacature en er kwamen zo’n 80 reacties. Inmiddels is het Hoofd Kattenzorg bekend. Svetlana Logunova gaat deze functie vervullen. Inmiddels heeft ze een fiets en een uniform gekregen om haar taak zo goed mogelijk uit te voeren.

Hoofd Kattenzorg
Bron afbeelding: Picryl

Lees meer over katten en bekijk ook deze bijzondere vacature eens.

Bronnen: Life Globe, Het Nieuws Van de Vooruitgang, Reuters, Russian Voyages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *