ballenbak

Chimpansees in de ballenbak

Honden, katten, varkens en zelf chimpansees zijn dol op de ballenbak. Natuurlijk is zo’n ballenbak in eerste instantie bedoeld voor kinderen. Hier kunnen ze lekker hun gang gaan als hun ouders even gaan shoppen, of rustig willen lunchen.

ballenbak
Bron afbeelding: Pixabay

Je huisdier in de ballenbak

Ook voor veel dieren vormen ballenbakken een waar speelparadijs. You Tube staat boordevol filmpjes van huisdieren die door het dolle gaan in zo’n ball pit, zoals de Amerikanen deze bak noemen Als bewijs hebben we enkele filmpjes van onder meer honden en katten die los gaan tussen de gekleurde ballen.

Chimpansees in de ballenbak

Chimpansees zijn ook dol de ballenbak! Kijk hoe deze voormalige laboratorium chimpansees de tijd van hun leven hebben tussen de gekleurde ballen. De chimpansees verblijven in een asiel van Project Chimps. Hun leven ziet er veel rooskleuriger uit dan voor hun verblijf in het asiel. Ze kunnen spelen, hebben vriendjes en een heuse ball pit. Het probleem was alleen dat de dieren niet precies wisten wat ze met de ballenbak aan moesten. Verzorger Jill besloot het voor te doen. Toen de dieren eenmaal wisten wat de bedoeling, gingen ze compleet los.

Lees ook het verhaal over een chimpansee die een drone uit de lucht haalt. Ook het filmpje over de dansende gorilla is de moeite waard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *