groene smartphone

Afkicken van je smartphone verslaving

Afkicken van je smartphone verslaving is heel eenvoudig. Koop gewoon een speciale smartphone waar je niet aan verslaafd kunt raken of stop dat kreng achter slot en grendel! Een substituut smartphone en andere oplossingen voor junks die willen afkicken. Hieronder enkele modellen en innovaties.

Smartphone verslaving oplossen met substituut

Er is de Substitute Phone van Klemens Schillinger. Een handige vervanger voor je smartphone waarmee je de verslaving in no time mee kunt verslaan. Het is eigenlijk geen smartphone maar een spelletje. Deze uitvinding is eigenlijk een soort equivalent van de fidget spinner, maar dan voor volwassenen.

smartphone verslaving
Bron foto: Swiss Miss
smartphone verslaving
Bron afbeelding: Swiss Miss

NoPhone

Een ander manier om af te komen van je smartphone verslaving is de NoPhone. Deze telefoon heeft alles wat je wilt Zo heeft de NoPhone nooit een lege accu, er wordt nooit om updates gevraagd. als deze telefoon in dat geen enkele probleem en als je hem laat vallen, functioneert hij daarna nog steeds. Het lijkt ideaal en dat is deze telefoon ook. het is niet meer dan een stukje plastic in de vorm van een handige smartphone. Ook hebben? De NoPhone is te koop voor $12,-.

NoPhone
De NoPhone

Groene smartphone

Op Groen zag ik … hoe het ook anders, een groene smartphone. Heeft wel water nodig, maar heeft heel veel zuurstof terug. En afkicken van je smartphone verslaving is met dit groen model zo gebeurd!

groene smartphone

Achter slot en grendel

Een andere manier om af te kicken van de Smartphone verslaving is om hem achter slot en grendel te zetten.  Dat kan met DistractaGone. Dit is een telefoonkluisje waar je je telefoon in kan opsluiten. In totaal is er plek voor vier exemplaren. Het werkt heel eenvoudig. Leg de telefoons erin en stel de timer in hoe lang het kluisje op slot moet blijven . De het kluisje dicht. Als de tij om is kun je de smartphone er weer uithalen. Een simpele uitvinding, maar een geniale oplossing tegen de strijd tegen de smartphone verslaving. Op de video hieronder zie je de kluis in actie.

Lees meer over verschrikkelijke verslavingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *