bijzondere platenspeler

Bijzondere design platenspeler

Ontwerpbureau HYM Originals uit Taiwan heeft een bijzondere design platenspeler ontwikkeld, genaamd DUO. Speels vormgegeven en handig omdat het voorzien is van een draadloze afneembare bluetooth speaker.

design platenspeler
design platenspeler

Crowdfunding voor draaitafel

De pick-up wordt gefinancierd met behulp van een crowdfunding campagne op Kickstarter. Er was €17.350,- nodig, maar dat bedrag is al ruimschoots gehaald. En er is nog meer dan anderhalve maand te gaan! Dat betekent dat deze DUO platenspeler ook daadwerkelijk in productie zal worden genomen. Het wordt een bijzonder draaitafel: een design platenspeler met een draadloze luidspreker die je uit het ‘dock’ kan halen en kan gebruiken voor draadloze streaming vanaf elke Bluetooth apparaat. Heel handig!

bijzondere platenspeler

Design platenspeler

De draaitafel is niet alleen heel handig met die afneembare draagbare speaker, maar ziet er ook nog een prachtig uit. Platen draaien wordt een feest op deze strak vormgegeven als een blokkendoos en verkrijgbaar in drie frisse kleurenvarianten: zwart, oranje met beige en  geel met grijs. Hieronder zie je de oranje met beige platenspeler in actie.

Bekijk ook het bericht over de platenspeler waarop je houten elpee’s kunt afspelen.

Hou je van vinyl en van plaatjes draaien? Neem dan ook eens een kijkje op Vinyl Verzamelen, de site voor platenverzamelaars.

bronnen: New Atlas, Seriously Architecture, The Vinyl Factory