oksel advertenties

Oksel advertenties: nieuwe manier van reclame maken

Het plaatsen van oksel advertenties is een nieuwe manier van adverteren. Deze marketing innovatie komt uit Japan. Het is bedacht door het reclamebureau Wakino Ad Company. Zij gaan advertentieruimte verkopen op de oksels van modellen.

oksel advertenties

Metrostation in Tokio

In het Shinjuku metrostation is de nummer 1 locatie voor adverteerders. Hier lopen dagelijks namelijk duizenden mensen voorbij en het is een gewilde plek voor adverteerders. Dit metrostation was al veel malen het succesvolle decor voor de meeste bizarre reclamecampagnes, waaronder deze megagrote zwarte kat.

Oksel advertenties: de allerbeste advertentieruimte

Wakino Ad Company denkt dat er nog een veel betere plek is om advertenties te plaatsen. En dat is in de oksels van jonge vrouwen. Volgens het reclamebedrijf is dit ’the top of the bill’ op advertentiegebeid. En het is geen grap. Er is namelijk al een bedrijf dat interesse heeft in deze oksel advertenties. Het gaat om Seishin Biyo Clinic. Dit bedrijf produceert middeltjes om okselhaar te verwijderen.

oksel advertenties

En deze oksel advertenties passen helemaal in het straatje van de Wakono Ad Company. ‘Waki ‘ is namelijk het Japanse woord voor oksel.

Ook een innovatie op reclamegebied is deze pizzadoos.

ABronnen: Sora News 24,  Weird Universe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *